Na 14 dagen is uw proef abonnement verlopen. Uw geselecteerde abonnement zal vervolgens ingaan.

Om dit in gang te brengen moet u binnen de proefperiode uw betaalkenmerken invullen in uw profiel. Ga naar het dashboard links onder in uw scherm en druk op abonnement & facturering.

Klik op betaalmethode toevoegen.

Hier doorloopt u een aantal stappen. In de laatste stap stemt u in met het feit dat het abonnement automatisch na 14 dagen wordt verlengd.

Wanneer u dit niet invult zal uw profiel na de 14e dag blokkeren.

Verder heeft u bij Offsoo geen opzegtermijn, behalve de maand waarin u op dat moment zit.