Ga naar het menu en klik op instellingen.

Klik op Maand & Jaarplanning.

U krijgt nu een overzicht te zien waar u zowel de jaarlijkse als de maandelijkse activiteiten kunt toevoegen. Druk rechtsboven op het plusje om uw activiteit toe te voegen.

Bij de laatste stap krijg u een pop-up te zien waarin u de gegevens toevoegt van de desbetreffende activiteit. Ook kunt u deze activiteit gelijk koppelen aan de klanten waar dit van toepassing is.

Druk vervolgens op toevoegen en de activiteit staat in uw systeem.