Ga naar het menu en klik op gebruikers.

U krijgt nu een overzicht te zien waar alle gebruikers van uw systeem instaan. Klik op de desbetreffende persoon.

Klik rechtsboven in op acties en vervolgens op gebruiker verwijderen.

Als laatste stap krijgt u nog een extra controle voor het verwijderen van uw gebruiker. Klik op ja.

Uw gebruiker is nu verwijdert uit het systeem.

Let op: het verwijderen van een gebruiker is definitief. Deze actie kan niet teruggedraaid worden. Uiteraard zal u dan ook niet meer voor deze gebruiker betalen.

Heb je het antwoord gevonden?