Wilt u gelijk beginnen met het creëren van uw eigen werkomgeving, en kunt u niet wachten tot de proefperiode voorbij is. Het is bij Offsoo mogelijk om de demo gegevens tijdens de proefperiode te verwijderen. Hierdoor kunt u gelijk beginnen met uw eigen omgeving.

Ga naar het dashboard links onder in uw scherm en klik op abonnement & facturering.

Bij de optiebalk klikt u op instellingen.

Vervolgens krijgt u een optie waar in staat omgeving verwijderen. Klik hierop.

Voor een extra beveiliging dient u uw wachtwoord in te vullen. Klik vervolgens op verifiëren.

Als laatste stap krijgt u nog een extra controle met daarin de vraag of u de demo gegevens echt wilt verwijderen. Klik op demo gegevens verwijderen.

De demo gegevens zijn verwijdert. U bent klaar om uw eigen omgeving te creëren.