Met de optie selectie vak kunt u meerdere kopjes tegelijkertijd aanmaken. Al deze opties zullen terugkomen in het overzicht.

Klik op het bewerking icoon van de desbetreffende handeling.

Klik vervolgens op de mogelijke type handeling selectie vak. U kunt onder het kopje parameters de opties toevoegen. Klik daarna op wijzigen.

Ga naar het menu en klik op klanten om de verandering te zien en/of aan te passen.

Kies een van uw klanten uit die te maken heeft met de desbetreffende type handeling. Vervolgens krijgt u een overzicht van alle gegevens van deze klant. Klik bij de takenbalk op planning. Klik vervolgens op het bewerking icoon.

U ziet bij de handeling bank inlezen een extra regel staan met selecteer een optie. Klik hier om een van de opties te selecteren.

Selecteer één of meerdere opties. Druk vervolgens op opslaan.

De geselecteerde opties vind u ook terug in de jaar of maandplanning.

Let op: Bij elke wijziging die u verricht krijgt u een pop up met daarin de vraag of u de wijziging wilt opslaan. Als u dit niet doet zal de wijziging niet doorgevoerd worden.